tisdag 20 oktober 2009

Drag under galoschernaSd:s partiledare backar efter debattartikeln i gårdagens AB. Ikväll är det debatt i SVT där riksdagsledamot Fredrik Malm deltar. Debatt i SVT sänds kl 20:30. På morgonen har Maud Olofsson debatterat med JÅ, klippet är drygt 12 minuter.
Mer: AB1, AB2, DN, SvD, Expressen, GP, UNT, UNT2, Newsmill, Klamberg, Beijbom, Monke, Svensson, Ingerö, Krassman

3 kommentarer:

 1. 2 - 0 till Jimmie!

  Nu har han avverkat Mona Sahlin och Maud Olofsson.
  Vem står på tur?

  SvaraRadera
 2. Åke Malmros ger ständigt poäng till Jimmie. Det är tack o lov en ordentlig minoritet av deras "riktiga" svenskar som räknar som han.

  Jimmie är en hal jävel. Det ingår i hans taktik, allt som SD kan kritiseras för ska skalas av. Hänvisningar som saknar faktastöd, och irrelevanta belägg som att muslimer våldtar oftare (snacka om att kletiga svepningar). Är det något som är överrepresenterat i brottsstatistiken så är det Sverigedemokrater.

  Debattartikeln förvånar mig. Så mycket obekräftad och motbevisbar fakta är öppna straffsparkar som inte får missas.

  SvaraRadera
 3. Hej Kjell, jag är glad att Åke Malmros kommenterar under eget namn även om jag inte håller med honom.

  Det som förvånar mig är att alla feminister eller personer som anser sig företräda kvinnor intressen har varit så relativt tysta i debatten. I EP-valrörelsen fick jag också lära känna medlemmar i sd som jobbade hårt. I många fakta-avsnitt fanns det inte mycket sakligt att invända, däremot är det mycket svårt för kvinnor att komma fram i partiet.

  När jå kommenterar könssegregegerade badhus så kan jag inte förstå varför MO låter det passera. Och jag vill att Sveriges samlade feministiska garde ryter nu, för de kan argumentera med stor trovärdighet. Både frivilligorganisationer och pol-org.

  Jag är glad att Aftonbladet har öppnat upp för lite rejäl debatt! Enda sättet att lära känna sd:s politik är ju genom offentlig debatt. Det vore förmätet att bara döma deras politik på lösa rykten, ju mer grundat på fakta, desto bättre.

  Allt gott och många hälsningar
  Annika Beijbom

  SvaraRadera